Information om Miljöalmanackan

Sedan flera år tillbaka har du som kund hos Vamas fått Miljöalmanackan hem till din brevlåda. Almanackan har varit ett sätt för oss att nå dig med information om våra verksamheter och tjänster samt inspirerande miljötips.

Vamas nyhetsbrev
Vi vill fortsätta nå dig med information fast i en ny tappning. Istället för Miljöalmanackan kommer du framöver kunna ta del av vårt nyhetsbrev som ges ut fyra gånger per år här på vår hemsida samt i Malungsbladet. Malungsbladet kan även läsas digitalt på malungsbladet.se. Om du vill ha hjälp med att få nyhetsbrevet utskrivet är du välkommen att kontakta kundservice så skickar vi det till dig per post.

Nyhetsbrevet kommer att innehålla information om driften av våra verksamheter och nyheter om våra tjänster. Det kommer också innehålla information om de projekt vi driver inom avfall, återvinning, vatten och avlopp, samt inspirerande miljötips om hur du kan uppnå en mer miljöanpassad vardag.

Men vad händer med hämtschemat som tidigare funnits i Miljöalmanackan?
I Malungsbladets sista nummer för 2018 kommer hämtschema för 2019 att finnas med. Kom ihåg att riva ut och spara det!
Om du vill ha hjälp med att få hämtschemat utskrivet är du välkommen att kontakta kundservice så skickar vi det till dig per post.

Varför slutar vi ge ut Miljöalmanackan?
För att minska klimatbelastningen och kostnaderna så väljer vi att distribuera vårt nyhetsbrev via Malungsbladet och på webben. På så sätt får vi också större möjlighet att nå dig med aktuell information flera gånger per år istället för vid ett tillfälle som tidigare.

Vi ser fram emot att nå dig på ett nytt och mer kontinuerligt sätt. Välkommen att höra av dig vid frågor, kontaktuppgifter hittar du längst upp till höger.

Kontakt

Kundservice
0280-185 80
Telefontid vardagar 08-12, 13-15
kundservice@vamas.se

Amelie Fougstedt
Kommunikatör
0280-185 81
amelie.fougstedt@vamas.seTa del av tidigare Miljöalmanackor nedan

Miljöalmanackan 2018

Miljöalmanackan 2017

Miljöalmanackan 2016

Miljöalmanackan 2015

Miljöalmanackan  2014